30.10.2012     Omakotitalo    

Talopaketin vaihtoehto on perinteinen paikan päällä rakennettu talo. Tällöin talo rakennetaan pitkästä puutavarasta, harkoista tai tiilistä. Mitä etuja ja hyötyjä rakennustavoilla on?

Lue lisää...

18.10.2012     Piharakennus Saunamökki Kesämökki Omakotitalo    

Kysytäänpä kahdelta rakennusalan ammattilaiselta kumpi rakennustapa on parempi. Pitkän linjan kirvesmies sanoo, että kannattaa rakentaa pitkästä tavarasta paikanpäällä, koska se on halvempaa. Vastaavasti talotehtaan edustaja kehuu valmista talopakettia sen helppouden ja nopeuden vuoksi.

Lue lisää...

3.10.2012     Laajennukset Omakotitalo    

Asiakas kysyi meiltä, mitä hänen pitäisi selvittää ennen kuin aloittaa omakotitalon laajentamisen suunnittelun. Vanha talo on hirsikehikkoinen omakotitalo, joka on rakennettu 50-luvulla. Asiakas haluaisi saada vierashuoneen ja uudistaa samalla kodinhoito- ja saunatilat, joissa lienee mahdollinen kosteusvaurio. Tontti on haasteellinen. Asiakas epäili, että ainoa suunta laajentaa taloa on länteen päin avautuva rinne, jossa on puutarha hedelmäpuineen. Hän epäili myös budjetin asettavan esteitä laajennukselle.

Lue lisää...

7.9.2012     Laajennukset Kesämökki    

Kesämökin laajentaminen voi olla ajankohtaista jos perheesi on kasvamassa tai haluat lisämukavuuksia kesämökillesi? Kesämökkiä on mahdollista laajentaa tarpeiden kasvaessa. Ennen suunnittelun aloittamista on syytä pohtia muutamia asioita, jotta kesämökin laajennus sujuu ongelmitta.

Lue lisää...

Seuraa meitä

Uusimmat kirjoitukset

Kategoriat